Science Brew

Cirkulær øl- og fødevareteknologi
[passioneret og patenteret]

Zero Waste Beer

Lad os sige det med det samme: Det er en umulighed at lave en 100% zero waste beer. Det ved vi. Men netop derfor er det vores vision. Og derved er vi konstant på tæerne.

I Science Brew laver vi ”Zero Waste Beer” ud fra en cirkulær tankegang, hvor vi arbejder med at udnytte alle restprodukter fra ølproduktion til nye typer fødevarer.

Science Brew laver fast 3 øl

Humlet IPA - Eremitage IPA

Eremitage IPA
Siden det blev færdigt i 1736 har Eremitageslottet ligget i de smukkeste omgivelser i Dyrehaven, der i 2015 kom på UNESCOs Verdens kulturarv liste.
Vi er sikre på at denne moderat humlede Eremitage IPA også snart kommer på listen (...altså hvis vi bestemmer).

Silkeblød Ale - Gohan Biiru

Gohan Biiru
Gohan Biiru er verdens dejligste cirkulære ale. Med 20% overskudsris fra sushiproduktion har vi reduceret mængden af råvarer (malt) med 20 %. Resultatet er er lækker silkeblød ale, lav på humlen, rig på smag og en fantastisk tørstslukker.

Sort Porter - Dark Matter

Dark Matter
Ca 80 % af universet består af mørkt stof. Det har vi brygget øl på og du kan nu smage denne dejlige sorte porter, der er rig på smag med noter af hindbær, kaffe og en hint af motueka humle.

I meget af vores øl erstatter vi således ca. 20% af malten med overskudsris fra sushiproduktion. Risen skal alligevel smides ud, men vi kan vha patenterede filtre bruge den stivelse der er er i risen i vores ølproduktion.

Velsmagende øl skal dog have malt og når øllet er produceret - og risen er opløst - står vi med en del spent grain tilbage.

I stedet for at bruge energi på at tørre den resterende malt, valser og filtrerer vi det i et særligt patenteret system og får derved nye unikke ingredienser til fødevarer.

Beerchos og Spread

Derudover indsamler vi naturligvis også humle- og gærrester, som begge har masser af sundhed i sig.

Alt øl sælges på 25 liter fustager. Vi har også anlæg med CO2 hvis du mangler. Beerchos og malt spread sælger vi gerne sammen med øl - men spørg endelig løs hvis du bare er sulten.

Se Miljø- og Fødevareministeriets seneste kontrolrapport fra 9 juli 2020