Science Brew Zero Waste Beer Produkter

Cirkulær øl- og fødevareteknologi
[passioneret og patenteret]

Produkter

Alt vores øl er brygget på et unikt patenteret filtersystem, som gør at vi får maksimalt udbytte af malten. Det betyder også at vi kan arbejde med at nedsætte råvareforbruget. I meget af vores øl erstatter vi således ca. 20% af malten med overskudsris fra sushiproduktion. Risen skal alligevel smides ud, men vi kan vha patenterede filtre bruge den stivelse der er er i risen i vores ølproduktion.

Science Brew laver fast 3 øl

Eremitage IPA
Vores hyldest til Lyngby. En dejlig frisk IPA med Lyngby-vibes

Gohan Biiru
En lækker gylden cirkulær ale.

Dark Matter
En sort porter med masser af tyngdekraft.

Alt øl sælges på 33 cl flasker og på 25 liter fustager.

Vi har også anlæg med CO2 hvis du mangler. Beerchos og malt spread sælger vi gerne sammen med øl - men spørg endelig løs hvis du bare er sulten.

GØR DIN FREDAGSBAR CIRKULÆR

Science Brew har en fantastisk cirkulær fredagsbar. Her kommer vi forbi jeres virksomhed med ølsmagning og beerchos til alle. Derudover holder vi et lille foredrag om vores cirkulære tilgang.

Vi tilbyder også forskellige andre oplæg om cirkulær og bæredygtig økonomi som er relevant og oplysende for jeres medarbejdere.

Derfor skal du bruge vores fredagsbar: Bekæmpe madspild Konkret handling på verdensmålene og klimamålene Du støtter en vision om at tage den cirkulære madproduktion fra "besværlig niche" til "nem og mainstream".

Hvem er vi: Vi er et team af food scientists, entreprenører og teknologi-elskere, som er gået sammen om, at gøre bæredygtig og cirkulær madproduktion mainstream.

Send en mail på cheers@sciencebrew.dk for mere info.