Rainforest view with sunset

Food Hub

From brew to crackers

Science Brew Food hub er vores legeplads for nye fødevarer. Det er her vi filtrerer, opdeler og eksperimenterer.

Generelt kan vi nu fremstille flere forskellige grundfraktioner fra biprodukterne fra ølproduktion og udnytte dem til nye typer sunde fødevarer.

Fremtidens fødevarer

Parasaurolophus

Fibre og Umami

Velsmagende øl skal dog have malt og når øllet er produceret - og risen er opløst - står vi med en del spent grain tilbage.

I stedet for at bruge energi på at tørre den resterende malt, valser og filtrerer vi det i et særligt patenteret system og får derved nye unikke ingredienser til fødevarer.

Derudover indsamler vi naturligvis også humle- og gærrester, som begge har masser af sundhed i sig.

Med alt det i gryden har vi udviklet et type nachos - vi kalder dem Beerchos - som passer perfekt til øl.

Malt spread

T-rex

Beerchos og Dip

Og til at dippe i har vi lavet en velsmagende tapanade agtigt 'spread' med masser af fibre, krydderier og god cirkulær karma. Spis det sammen med din øl - Zero Waste Beer.

Samarbejde

Har du lyst til at samarbejde?

Vi søger konstant efter nye projekter og spændende samarbejdspartnere.

Har du lyst til at vide mere om dette kan du kontakte Anca Elena Onciu (Head of product innovation and development) eller Tino Rabe Tønnesen (CVO).